Έλεγχος Syngenta AG

Έλεγχος Syngenta AG

Ήταν χαρά και τιμή μας να υποδεχτούμε, για σκοπούς ελέγχου, την παγκόσμιο ελεγκτή της Syngenta AG, κυρία Μανουέλα Στάουμπ, η οποία εδρεύει στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στην Βασιλεία της Ελβετίας. Η κυρία Στάουμπ έλεγξε την ποιότητα της παραγωγής και αποθήκευσης των προϊόντων μας στους χώρους του εργοστασίου μας, στα Λατσιά.Τα σχόλια και εισηγήσεις που δεχτήκαμε ήταν θετικά όσο αφορά τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στην αγορά.

Share

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αγλαντζιάς (13/05/2022)

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αγλαντζιάς (13/05/2022)

Ομάδα της εταιρίας μας, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του Γυμνασίου Αγλαντζιάς, αποδέχθηκε, με πολλή χαρά να επισκεφθεί επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και πιο συγκεκριμένα την Α2 τάξη. Οι μαθητές και μαθήτριες παρακολούθησαν, με πολλή ενδιαφέρον, την εκπαιδευτική παρουσίαση του Θανάση και του Μιχάλη με θέμα τη διαδικασία και τη σημαντικότητα της δημιουργίας κόμποστ στους κήπους μας, το σωστό τρόπο κλαδέματος αλλά και τις κατάλληλες περιόδους/εποχές που κλαδεύουμε.

Share

Γιώργος Ψαράς

Γιώργος Ψαράς

Εντάχθηκε  στην εταιρία το 2019 και έχει αναλάβει την επίβλεψη όλων των καθημερινών λειτουργιών του εργοστασίου από την παραγωγή έως και την κατασκευή, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την τήρηση όλων των σωστών διαδικασιών βάση προτύπων. Επίσης, είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη τέτοιων διαδικασιών που θα μεγιστοποιήσουν τη διαχείριση, την ασφάλεια, την ποιότητα και την παραγωγικότητα της εταιρείας.

Έρικ Σουκιούρογλου
Διευθύνων Σύμβουλος – Εργασίες Κύπρου και Ελλάδας
Γιάννης Σουκιούρογλου
Διευθύνων Σύμβουλος – Παραγωγή και Εργασίες Εξωτερικού
Λοίζος Κωνσταντάς
Οικονομικός Διευθυντής
Γιώργος Κουδουνάς
Διευθυντής Πωλήσεων, Κύπρος
Μίκης Σπαρσής
Υπεύθυνος Δικτύου Καταστημάτων & Ανάπτυξης Εργασιών
Γιώργος Ψαράς
Διευθυντής Εργοστασίου, Αποθηκών και Στόλου 
Έλενα Βαρνακίδου
Purchasing and Logistics Manager
Ελίζα Παπαστυλιανού
Regulatory Affairs
Κυριάκος Ορφανίδης
Technical Support Manager
Θανάσης Τριανταφυλλίδης
Υπεύθυνος τομέα Εδαφοβελτιωτικών - Ερασιτεχνικων προιοντων - Βιοκτόνων
Πέτρος Πέτρου
Υπεύθυνος στο τομέα Σπόρων
Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου
Υπεύθυνη Εξαγωγών και Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών

Επίσκεψη στη Σχολή Κωφών (07/12/2021)

Επίσκεψη στη Σχολή Κωφών (07/12/2021)

Επίσκεψη στη Σχολή Κωφών (07/12/2021)

Ομάδα της εταιρίας μας, με μεγάλη χαρά, αποδέχθηκε την πρόσκληση και επισκέφθηκε τη Σχολή Κωφών για τη δημιουργία λαχανόκηπων και τις ανάγκες των κήπων της Σχολής. Τα παιδιά παρακολούθησαν την εκπαιδευτική παρουσίαση του Θανάση για τα θέματα σωστής δεντροφύτευσης, τη διαδικασία ποτίσματος και ανάπτυξης των φυτών αλλά επίσης, και τη διαδικασία και τη σημαντικότητα της δημιουργίας κόμποστ στους κήπους μας.  

Share

Δεντροφύτευση ‘Let’s Plant it’ (05/12/2021)

Δεντροφύτευση ‘Let’s Plant it’ (05/12/2021)

Την Κυριακή 5 Δεκέμβριου πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση ‘Let’s Plant it’ στα πληγέντα, από τις τεράστιες πυρκαγιές Ιουλίου, χωριά, Ορά, Οδού, Αρακαπάς, Άγιοι Βαβατσινιάς, Επταγώνια και Μελίνη.

Share

Πρασινίζουμε την Κύπρο (07/12/2021)

Πρασινίζουμε την Κύπρο (07/12/2021)

Με χαρά υλοποιήσαμε, από κοινού με την ΟΜΟΝΟΙΑ, τη τρίτη δεντροφύτευση της πρωτοβουλίας «Πρασινίζουμε την Κύπρο μας». Σύμφωνα με τη δράση αυτή, για κάθε ένα γκολ που σημειώνει η ομάδα της Ομόνοιας τη σεζόν 2021-22, θα φυτεύονται 48 δέντρα σε σημεία που θα υποδεικνύει το Τμήμα Δασών κάθε μήνα! Κι έτσι, για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, σημειώθηκαν 7 γκολ που ισοδυναμούν με 336 δέντρα για το χωριό του Ψευδά! Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχουμε φυτέψει 912 δέντρα στις κοινότητες Ψευδά και Λουβαρά, όπως και στον Δήμο Τσερίου.

Share

Επίσκεψη της Υπουργού ΕΕΒ στη μονάδα κόμποστ (21/09/2021)

Επίσκεψη της Υπουργού ΕΕΒ στη μονάδα κόμποστ (21/09/2021)

Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε επίσκεψη της Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσας Πηλείδου στη μονάδα της κομποστοποίησης κλαδεμάτων της εταιρείας μας στη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου στις 21/09/21. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης προώθησης της κυκλικής οικονομίας που η κυβέρνηση υλοποιεί.

Share