Αριστείδης Σουκιούρογλου

Αριστείδης Σουκιούρογλου

Ο Αριστείδης είναι υπεύθυνος για τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες και την ανάπτυξη της εταιρείας καθώς και για την επισκόπηση της εργοστασιακής παραγωγής για την κάλυψη των τοπικών και διεθνών απαιτήσεων.

Έρικ Σουκιούρογλου
Διευθύνων Σύμβουλος – Εργασίες Κύπρου και Ελλάδας
Γιάννης Σουκιούρογλου
Διευθύνων Σύμβουλος – Παραγωγή και Εργασίες Εξωτερικού
Λοίζος Κωνσταντάς
Οικονομικός Διευθυντής
Γιώργος Κουδουνάς
Διευθυντής Πωλήσεων, Κύπρος
Μίκης Σπαρσής
Υπεύθυνος Δικτύου Καταστημάτων & Ανάπτυξης Εργασιών
Έλενα Βαρνακίδου
Purchasing and Logistics Manager
Ελίζα Παπαστυλιανού
Regulatory Affairs
Κυριάκος Ορφανίδης
Technical Support Manager
Θανάσης Τριανταφυλλίδης
Υπεύθυνος τομέα Εδαφοβελτιωτικών - Ερασιτεχνικων προιοντων - Βιοκτόνων
Πέτρος Πέτρου
Υπεύθυνος στο τομέα Σπόρων
Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου
Υπεύθυνη Εξαγωγών και Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών
Αριστείδης Σουκιούρογλου
Διεθνείς Επιχειρήσεις & Παραγωγή

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

  1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Η ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία “PREMIER SHUKUROGLOU CYPRUS LTD” και αριθμό εγγραφής ΗΕ 251269  (εφεξής καλούμενη η «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο προώθησης του νέου καταστήματος της στην Αγλαντζιά-Λευκωσία, προκηρύσσει προσφορά με την ονομασία «ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €30 – ΕΚΠΤΩΣΗ 20%» (εφεξής καλούμενη η «Προσφορά»), η οποία θα διενεργηθεί εντός του καταστήματος της Premier Shukuroglou Cyprus Ltd., κατάστημα στην Αγλαντζιά.
  2. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Η προώθηση του καταστήματος σε όλου
Share

Εγκαίνια Λαχανόκηπου Βιολογικής Καλλιέργειας

Εγκαίνια Λαχανόκηπου Βιολογικής Καλλιέργειας

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου, πρότυπου, Δημοτικού Λαχαν

όκηπου Βιολογικής Καλλιέργειας στην Πάφο. Η εταιρεία μας στήριξε, με ενθουσιασμό, την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Πάφου, καλύπτοντας τα έξοδα της διαμόρφωσης του χώρου.

Εξάλλου στηρίζουμε έμπρακτα την βιολογική καλλιέργεια προσφέροντας σύγχρονες λύσεις και τεχνογνωσία. Εξαιρετικά σημαντικό και το έργο των ΜΙΕΚΚ Πάφου που εκπαιδεύει τους νέους βιοκαλλιεργητές! Είμαστε δίπλα τους στο πραγματικά δύσκολο έργο τους.

Share

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Πραγματοποιήθηκαν χθες, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια του ΝΕΟΥ μας ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ στη Λεωφόρο Λάρνακος, στην Αγλαντζιά.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και που έλαβαν μέρος στην κλήρωση για το δωροκουπόνι αξίας €100. Συγχαρητήρια στην τυχερή!

Ειδικές ευχαριστίες στον αξιότιμο Δήμαρχο Αγλαντζιάς κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου και στον πάτερ Αντρέα για τον αγιασμό.

Share

Φεστιβάλ Ντομάτας

Φεστιβάλ Ντομάτας

Η Premier Shukuroglou Cyprus Ltd  ήταν παρούσα και στο 1ο Φεστιβάλ Ντομάτας που διεξάχθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Παρεκκλησιάς στην Λεμεσό. Ομάδα Γεωπόνων μας παρουσίασε την εξαιρετική ποικιλία τομάτας Torry F1 της Syngenta Seeds καθώς και την ευρεία γκάμα προϊόντων/εναλλακτικών λύσεων της εταιρίας Kimitec, που μπορούν να εφαρμόζουν οι γεωργοί στην παραγωγή τους.

Share

Έλεγχος Syngenta AG

Έλεγχος Syngenta AG

Ήταν χαρά και τιμή μας να υποδεχτούμε, για σκοπούς ελέγχου, την παγκόσμιο ελεγκτή της Syngenta AG, κυρία Μανουέλα Στάουμπ, η οποία εδρεύει στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στην Βασιλεία της Ελβετίας. Η κυρία Στάουμπ έλεγξε την ποιότητα της παραγωγής και αποθήκευσης των προϊόντων μας στους χώρους του εργοστασίου μας, στα Λατσιά.Τα σχόλια και εισηγήσεις που δεχτήκαμε ήταν θετικά όσο αφορά τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στην αγορά.

Share

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αγλαντζιάς (13/05/2022)

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αγλαντζιάς (13/05/2022)

Ομάδα της εταιρίας μας, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του Γυμνασίου Αγλαντζιάς, αποδέχθηκε, με πολλή χαρά να επισκεφθεί επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και πιο συγκεκριμένα την Α2 τάξη. Οι μαθητές και μαθήτριες παρακολούθησαν, με πολλή ενδιαφέρον, την εκπαιδευτική παρουσίαση του Θανάση και του Μιχάλη με θέμα τη διαδικασία και τη σημαντικότητα της δημιουργίας κόμποστ στους κήπους μας, το σωστό τρόπο κλαδέματος αλλά και τις κατάλληλες περιόδους/εποχές που κλαδεύουμε.

Share